یکی دیگر از انواع شرکت ها ، شرکت طراحی داخلی است. در لغت نامه وبستر ، طراحی داخلی چنین تعریف شده است : ثبت شرکتها هنر یا عمل برنامه ریزی و نظارت بر طراحی و اجرای داخلی و مبلمان . مهم ترین بخش حرفه ای یک طراح داخلی، داشتن هنر و علم درک رفتار مردم به منظور ایجاد فضاهای کاربردی و خلاقانه است. این دسته از شرکت ها معمولاَ در زمینه فروش محصولات برای زیبا سازی فضاهای داخلی ساختمان ها، منازل، ادارات و ... فعالیت می کنند.
برای ثبت شرکت طراحی داخلی می توان در قالب های شرکت سهامی خاص و یا شرکت با مسئولیت محدود اقدام نمود.شایان ذکراست، چنانچه شرکت شما تولید کننده باشد می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورتی که شرکت طراحی و معماری باشد باید از اتحادیه یا انجمن صنفی مرتبط ، مجوزهای لازم را دریافت نمایید. خاطر نشان می شویم شما می توانید کلیه امور اداری ثبت شرکت خود را به ما بسپارید و برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان و دستیابی به اطلاعات دقیق ثبت شرکتها با ما تماس حاصل فرمایید.همکاران ما در این مرکز می توانند از طریق مشاوره ی تخصصی رایگان شما را راهنمایی کنند.
- نام شرکت طراحی
در رابطه با نام شرکت طراحی نکته ی حائز اهمیت آن است که انتخاب کلمه دکوراسیون در یکی از سیلاب های نام شرکت به دلیل نداشتن ریشه فارسی امکان پذیر نیست. در مقابل افراد می توانند از واژگانی نظیر طراحی داخلی، طراحان و ... استفاده نمایند.
شرایط ثبت " نام " شرکت چیست؟
1- دارای ریشه فارسی باشد. ( واژگان انتخابی برای نام ، باید در لغت نامه دهخدا و یا در فرهنگ معین وجود داشته باشند. یعنی همان طور که گفته شد حتماَ باید واژگان ایرانی باشند ) .
2- لاتین نباشد.
3- با شئونات انقلاب اسلامی ایران منافات نداشته باشد.
4- تکراری نبوده و دارای سابقه ثبت نباشد. بدین منظور، می توانید به سامانه http://ilenc.ir مراجعه و نام پیشنهادی خود را جستجو کنید. دقت نمایید که دو کلمه از نام پیشنهادی با اسامی دارای سابقه باید متفاوت باشد.
5- دارای اسم خاص باشد.
6- از اعداد بصورت ریاضی آن استفاده نشود ، بلکه بصورت حروف نوشته شود.
7- جهت تعیین اسم شرکت حداقل تعداد سیلاب ها 3 سیلاب است.
8- از عناوین ایثارگران و شاهد و امثالهم که انحصاراَ تحت نظارت سازمان محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد ، استفاده نشود .
9- از عنوان های شعرا ، دانشمندان و کاشفان در عصر حاضر استفاده نشود.
10- عدم استفاده از حروف اول چند کلمه بعنوان اسم مخفف و یا ترکیبی از چند کلمه
11- عدم استفاده از حرف اول بعضی از کلمات مانند پی وی سی و ...
نکته :
- کلماتی از قبیل طراحی، ساختمانی، بازرگانی، تجاری، مهندسی، مهندسی مشاور و...شرحی بر موضوع فعالیت محسوب می شود و در بررسی نام یا نام های درخواستی به منظور رعایت عدم سابقه و تشابه ،جزئی از نام محسوب نمی شود.
- استفاده از اسامی شهرها و رنگ ها و اعداد در اسم شرکت مانعی ندارد اما این کلمات جزء اسم شرکت شمرده نمی شوند و اسم شرکت باید غیر از این کلمات شامل سه کلمه باشد.
- شرایط ثبت شرکت طراحی
- داشتن حداقل 25 سال سن
- داشتن حداقل مدرک دیپلم
- کارت پایان خدمت اعضا ( ویژه آقایان )
- نداشتن هیچگونه سوء پیشینه کیفری برای اعضا
- نداشتن اعتیاد
- عدم اشتغال اعضا و هیئت مدیره شرکت در حوزه های دیگر
- مدیران و اعضای شرکت در حال تحصیل نباشند.
- مدیران و اعضا شرکت باید حداقل 2 سال فعالیت مرتبط در زمینه موضوع طراحی و در نظر گرفتن صلاحیت شغلی را داشته باشد.
- داشتن سند تجاری یا اداری برای آدرس شرکت
- محل آدرس شرکت در بازار صنفی مربوطه
- مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت طراحی
- تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت طراحی
- کپی برابر با اصل شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اعضا
- اخذ گواهی عدم سوء پیشینه
- ارائه اقرارنامه با امضای مدیریت
- ارائه عکس اعضای هیئت مدیره شرکت
- ارائه رسید پرداخت هزینه های ثبتی
- ارائه آدرس و کد پستی شرکت
- ارائه وکالتنامه وکیل ( در صورتی که امور ثبتی توسط وکیل انجام می شود )
- مراحل ثبت شرکت طراحی
- تکمیل کلیه صفحات اساسنامه و امضاء آن توسط شرکا
- تکمیل کلیه صفحات تقاضانامه و امضاء آن توسط شرکا
- تکمیل صفحات صورتجلسه و امضاء آن توسط شرکا
- انتخاب 5 نام به ترتیب اولویت و وارد نمودن در سامانه اداره ثبت شرکت ها
- اخذ مجوز از ارگان های مربوطه و ارائه مدارک لازم به اداره محترم ثبت شرکت ها
- در صورت کامل بودن مدارک تقدیمی ، کارشناس اداره ثبت شرکت ها اقدام به تهیه پیش نویس آگهی ثبت نموده و سپس تشکیل پرونده داده و در روی آن از لحاظ تکمیل امضا گواهی می نماید.سپس دو نسخه آگهی به امضای رئیس اداره رسیده و یک نسخه از تمامی مدارک در پرونده شرکت،ضبط و نسخه دوم جهت نگهداری در شرکت به متقاضی داده می شود و این سند "سند ثبت شرکت" است.
- درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران.
پس از تشکیل شرکت نسبت به تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی، تهیه دفاتر قانونی و پلمپ دفاتر و اخذ کد اقتصادی اقدام نمایید.