۵۲۶ بازديد

جواز فنی مهندسی به مجوزی گفته می شود که پس از بررسی های لازم در صورت احراز شرایط و کسب امتیازات لازم به موجب مقررات مربوطه ، از طرف سازمان صنعت ، معدن و تجارت به متقاضیان صادر می گردد.

  • شرایط اخذ جواز تاسیس

*متقاضیان تاسیس واحد فنی مهندسی می بایست 100 امتیاز جداول واحدهای فنی و مهندسی سازمان صنعت و معدن و تجارت را کسب نمایند تا واجد شرایط صدور جواز تاسیس فنی و مهندسی گردند. آموزش پلمپ دفاتر *دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی در رشته های فنی مهندسی مرتبط با زمینه های تخصصی مورد تقاضا که از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معتبر داخلی یا خارجی با سوابق تجربی مناسب در زمینه فعالیت مورد نظر باشد.

  • مدارک اخذ جواز

* ارائه تصویر کلیه مدارک ثبتی شامل اساسنامه شرکت ، اظهارنامه ثبت شرکت ، آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی ، آگهی آخرین تغییرات در شرکت و روزنامه رسمی آن ، تقاضانامه با سربرگ شرکت ( چنانچه متقاضی شخص حقوقی باشد.)
* کپی مدارک شناسایی
* کپی کارت پایان خدمت
* کپی مدرک تحصیلی
* کپی مدرک تحصیلی اهضای هیات مدیره ( چنانچه متقاضی شخصیت حقوقی باشد )

  • مراحل اخذ جواز تاسیس واحد فنی مهندسی برای شرکت های متقاضی

* تقاضای کتبی متقاضیان به سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و تکمیل فرم های مربوطه در یکی از زمینه های اعلام شده از سوی سازمان جهت اخذ جواز تاسیس واحد فنی مهندسی
*پس از بررسی مدارک ارائه شده ، چنانچه ایراد و نقصی در مدارک وجود نداشته و متقاضی حائز شرایط مقرره باشد جواز تاسیس واحد فنی مهندسی توسط سازمان صادر خواهد شد.
اشخاص حقوقی به یکی از طرق ذیل می توانند متقاضی دریافت جواز تاسیس واحد فنی و مهندسی باشند :
1- موسسه یا شرکت ثبت شده با موضوع مرتبط در مراجع ذیصلاح مربوطه
2- واحد فنی مهندسی به عنوان قسمتی از یک واحد تولیدی با ساختار تشکیلاتی مصوب و تحت نظارت مستقیم مدیر عامل
3- موسسه یا شرکت که به صورت سرمایه گذاری مشترک ، تاسیس شده است . ( همکاری با سایر سرمایه گذاران، موسسات و شرکت های داخلی و خارجی _ کنسرسیوم_ به موجب قوانین و مقررات جاری کشور است ).

  • زمینه های تخصصی واحد فنی مهندسی

1. سیستم های مدیریت و بهبود کیفیت 2. مهندسی مواد و فرآیندهای تولید 3. صنایع غذایی و دارویی 4. صنایع شیمیایی و سلولزی 5. صنایع نساجی و چرم 6. صنایع کانی غیر فلزی ( سیمان ، گچ ، آهک و ...) 7. صنایع زیست محیطی ، آب و فاضلاب و فیلتراسیون 8. صنایع کشاورزی 9. صنایع برق ، الکترونیک ، کنترل و اتوماسیون ، 10. صنایع فلزی ( بسته بندی ، فلزی ، مفتولی ، لوازم خانگی ، حرارتی و ...) 11. صنایع شکل دادن فلزات ( ریخته گری ، آهنگری ، اکستروژن و ..) 12. صنایع ماشین سازی و تجهیزات 13. صنایع ماشین ابراز 14. صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی 15. صنایع خودرو 16. صنایع دریایی 17. صنایع هوا و فضا 18. صنایع ماشین آلات و تجهیزات معدن 19. صنایع ماشین آلات و تجهیزات راه و ساختمان ( راه و ساختمان ، راه آهن )20. صنعت نفت ، گاز و پتروشیمی 21. صنایع نیروگاهی و تولید انرژی 22. صنعت نرم افزار 23. طراحی صنعتی 24. زمین شناسی و اکتشافات معدنی 25. استخراج و بهره برداری 26. فرآوری مواد معدنی
اعتبار جواز فنی یک سال از تاریخ صدور می باشد.
پس از اخذ جواز فنی مهندسی می بایست نسبت به اخذ پروانه مهندسی اقدام نمود.

  • پروانه فنی مهندسی

پروانه فنی مهندسی به مجوزی گفته می شود که پس از اخذ جواز تاسیس، ثبت شرکت مهندسی، ایجاد دفتر مهندسی ، با احراز شرایط لازم از طرف سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ها صادر می شود.

  • شرایط اخذ پروانه فنی مهندسی

*کسب حداقل 250 امتیاز بر اساس مندرجات ضوابط و بخشنامه صدور پروانه و جواز فنی و مهندسی
* اتمام حداقل سه پروژه مرتبط با زمینه تخصصی که مراحل اجرایی خود را طی کرده و به تایید کارفرما رسیده باشد.
*دارا بودن حداقل امکانات لازم جهت ارائه خدمات فنی مهندسی نظیر دفتر کار مناسب ، رایانه و لوازم جانبی آن
*در انتها، لازم به توضیح است ، برخی از واحدهای فنی مهندسی دارای جواز تاسیس واحد فنی مهندسی که کم تر از یک سال از موعد آن سپری گردیده باشد تحت شرایط خاصی می توانند مستقیماَ تقاضای پروانه فنی مهندسی نمایند.

https://danasabt.ir/


مدت زمان اعتبار پروانه فنی مهندسی سه سال می باشد و پس از آن بنا بر شرایط خاص و کسب امتیاز لازم جهت تمدید ، می تواند هر بار به مدت 3 سال تمدید گردد و در صورت عدم کسب امتیازات لازم ، ابطال می گردد.

یادگیری محیط اشکال هندسی یک فرآیند آموزشی است که در آن دانشجویان با مفاهیم و ویژگی‌های اشکال هندسی مختلف آشنا می‌شوند و توانایی حل مسائل مرتبط با آن‌ها را تقویت می‌کنند. این فرآیند می‌تواند شامل مطالعه و تحلیل مفاهیم اصلی، حل مسائل عملی، استفاده از نرم‌افزارهای رایانه‌ای مرتبط، و تجربه عملی از طریق فعالیت‌های کاربردی و آزمایشگاهی باشد. هدف اصلی این فرآیند، تقویت مهارت‌های تفکر هندسی، استدلال منطقی و توانایی ارتباط دادن مفاهیم هندسی با وضعیت‌های واقعی و مسائل عملی است.

 

در این فرآیند، اهمیت برقراری ارتباط بین محیط و محتوای آموزشی بسیار بالاست. استفاده از ابزارها و مواد آموزشی که تا حد امکان محیط را شبیه سازی می‌کنند و امکان ارتباط مفاهیم تئوری با موارد واقعی را فراهم می‌کنند، از اهمیت خاصی برخوردار است. همچنین، تعامل دانشجوان با محیط و اشکال هندسی مختلف از طریق مسائل عملی و تمرینات واقعی، امکان اعمال نظریه‌های یادگرفته شده را در مواجهه با وضعیت‌های واقعی فراهم می‌آورد و آن‌ها را برای حل مسائل پیچیده واقعی آماده می‌کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.